Dekkingsoverzicht

Welke dekking is er mogelijk?

Ziektekosten internationaal Vinkje groen Ongevallendekking Vinkje groen
Uitgebreide SOS Vinkje groen Inboedel in het buitenland Vinkje groen
Tandheelkundige kosten Vinkje groen Reisbagage Vinkje groen
Arbeidsongeschiktheid - Rechtsbijstand Vinkje groen
Particuliere aansprakelijkheid Vinkje groen Levensverzekering -

Belangrijke kenmerken van de verzekering

  • De Wonen in het buitenland biedt maar liefst 3 dekkingsopties: Regular, Comfort en Deluxe. Deze opties zijn voor de Ziektekosten dekking.
  • U ontvangt een korting van 15% op de ziektekostenpremie, als u de ziektekosten dekking afsluit in aanvulling op de Nederlandse Basis zorgverzekering.
  • Er is een aparte Tandartsdekking zodat u verzekerd bent voor hogere tandheelkundige kosten. Deze dekking is alleen af te sluiten in combinatie met de Ziektekostenverzekering van OOM.
  • Keuze uit vier verzekerde bedragen bij de ongevallen dekking. U kunt tevens kiezen uit Rubriek A en B.
  • Indien de zwangerschap is meeverzekerd, wordt een pasgeboren kindje zonder medische vragen meeverzekerd, ook al zijn er medische problemen. Dit betekent echter ook dat indien een zwangerschap niet is meeverzekerd (geen dekking, of wachttijd, of bestaande zwangerschap bij aanvraag), dan is een pasgeboren kindje dus niet zonder meer meeverzekerd!
  • OOM biedt in haar reisbagageverzekering een dekking voor vergoeding van kosten bij terugkeer naar Nederland in verband met onvoorziene en ernstige familieomstandigheden
  • Hou er rekening mee dat in de reisbagageverzekering alleen uw eigendommen verzekerd zijn. Telefoons en laptops 'van de zaak' zijn bijvoorbeeld niet meeverzekerd!
  • Doorlopende Annuleringsdekking: deze kan tot 7 dagen na boeking worden afgesloten. Na 7 dagen geldt er een clausule dat er geen dekking is voor zaken die bij boeking al bekend waren.

Uitgebreid premie- en dekkingsoverzicht

Een volledig overzicht vindt u in het uitgebreide premie-en dekkingsoverzicht (pdf)

Offerte aanvragen

U kunt makkelijk een offerte aanvragen door de online offertemodule te gebruiken.
Na uw aanvraag zult u binnen enkele minuten een offerte per email ontvangen.

(*de offertemodule opent in een nieuw venster)